Warszawa: Zakup i dostawa mięsa wołowego, cielęciny, wieprzowego, wędlin oraz konserw dla stołówek wojskowych: Stołówka nr 1 - Warszawa, ul. 11 Listopada 17/19 i Stołówka nr 2 - Warszawa, ul. Filtrowa 2/4


Numer ogłoszenia: 455190 - 2012; data zamieszczenia: 16.11.2012

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy


Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe.


Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:
Jednostka Wojskowa nr 3964 , ul. Bystra 1, 03-700 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 6892338, faks 022 6892326.


  • Adres strony internetowej zamawiającego:
    www.jw3964.wp.mil.pl


I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Wojskowa jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA


II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA


II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup i dostawa mięsa wołowego, cielęciny, wieprzowego, wędlin oraz konserw dla stołówek wojskowych: Stołówka nr 1 - Warszawa, ul. 11 Listopada 17/19 i Stołówka nr 2 - Warszawa, ul. Filtrowa 2/4.


II.1.2) Rodzaj zamówienia:
dostawy.


II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zakup i dostawa mięsa wołowego, cielęciny, wieprzowego, wędlin oraz konserw dla stołówek wojskowych: Stołówka nr 1 - Warszawa, ul. 11 Listopada 17/19 i Stołówka nr 2 - Warszawa, ul. Filtrowa 2/4.


II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:
nie.


II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):
15.11.10.00-9, 15.11.30.00-3, 15.11.40.00-0, 15.41.21.00-0.


II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:
nie.


II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:
nie.



II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:
Zakończenie: 31.12.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM


III.2) ZALICZKI


  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
    nie


III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW


  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania


    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • o Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków


  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie


    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • o Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków


  • III.3.3) Potencjał techniczny


    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • o Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków


  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia


    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • o Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków


  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa


    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • o Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków


III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY


  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:


  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia


III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne:
nie

SEKCJA IV: PROCEDURA


IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA


IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT


IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
najniższa cena.


IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:
nie.


IV.3) ZMIANA UMOWY


Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
nie


IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE


IV.4.1)
 
Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:
www.jw3964.wp.mil.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:
Jednostka Wojskowa 3964, ul. Bystra 1, 03-700 Warszawa, kancelaria, godz 9:00 - 14:00.


IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:
27.11.2012 godzina 10:00, miejsce: Jednostka Wojskowa 3964, ul. Bystra 1, 03-700 Warszawa, kancelaria.


IV.4.5) Termin związania ofertą:
okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).


IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
nie


Warszawa: Zakup i dostawa mięsa wołowego, cielęciny, wieprzowego, wędlin oraz konserw dla stołówek wojskowych: Stołówka nr 1 - Warszawa, ul. 11 Listopada 17/19 i Stołówka nr 2 - Warszawa, ul. Filtrowa 2/4


Numer ogłoszenia: 740 - 2013; data zamieszczenia: 02.01.2013

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy


Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe.


Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego.


Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak, numer ogłoszenia w BZP: 455190 - 2012r.


Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia:
nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:
Jednostka Wojskowa nr 3964, ul. Bystra 1, 03-700 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 6892338, faks 022 6892326.


I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Wojskowa jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA


II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup i dostawa mięsa wołowego, cielęciny, wieprzowego, wędlin oraz konserw dla stołówek wojskowych: Stołówka nr 1 - Warszawa, ul. 11 Listopada 17/19 i Stołówka nr 2 - Warszawa, ul. Filtrowa 2/4.


II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy.


II.3) Określenie przedmiotu zamówienia:
Zakup i dostawa mięsa wołowego, cielęciny, wieprzowego, wędlin oraz konserw dla stołówek wojskowych: Stołówka nr 1 - Warszawa, ul. 11 Listopada 17/19 i Stołówka nr 2 - Warszawa, ul. Filtrowa 2/4.


II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):
15.11.10.00-9, 15.11.30.00-3, 15.11.40.00-0, 15.41.21.00-0.

SEKCJA III: PROCEDURA


III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
Przetarg nieograniczony


III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE


  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej:
    nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA


IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
02.01.2013.


IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT:
4.


IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
0.


IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Masarnia Ubojnia ZEMAT disław Trościańczyka i S-ka Spłóka Jawna, {Dane ukryte}, 21-310 WOHYŃ, kraj/woj. lubuskie.


IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia
(bez VAT): 395159,00 PLN.


IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ


  • Cena wybranej oferty:
    424548,60


  • Oferta z najniższą ceną:
    424548,60
    / Oferta z najwyższą ceną:
    450611,18


  • Waluta:
    PLN.

Adres: ul. Bystra 1, 03-700 Warszawa
woj. mazowieckie
Dane kontaktowe: email: w.lewandowski@wp.mil.pl
tel: 261 892 326
fax: 261 892 320
Termin składania wniosków lub ofert:
2012-11-26
Dane postępowania
ID postępowania BZP/TED: 45519020120
ID postępowania Zamawiającego:
Data publikacji zamówienia: 2012-11-15
Rodzaj zamówienia: dostawy
Tryb& postępowania [PN]: Przetarg nieograniczony
Czas na realizację: 399 dni
Wadium: -
Oferty uzupełniające: NIE
Oferty częściowe: NIE
Oferty wariantowe: NIE
Przewidywana licyctacja: NIE
Ilość części: 1
Kryterium ceny: 100%
WWW ogłoszenia: www.jw3964.wp.mil.pl
Informacja dostępna pod: Jednostka Wojskowa 3964, ul. Bystra 1, 03-700 Warszawa, kancelaria, godz 9:00 - 14:00
Okres związania ofertą: 30 dni
Kody CPV
15111000-9 Mięso wołowe
15113000-3 Wieprzowina
15114000-0 Podroby
15412100-0 Tłuszcze zwierzęce
Wyniki
Nazwa części Wykonawca Data udzielenia Wartość
Zakup i dostawa mięsa wołowego, cielęciny, wieprzowego, wędlin oraz konserw dla stołówek wojskowych: Stołówka nr 1 - Warszawa, ul. 11 Listopada 17/19 i Stołówka nr 2 - Warszawa, ul. Filtrowa 2/4 Masarnia Ubojnia ZEMAT disław Trościańczyka i S-ka Spłóka Jawna
WOHYŃ
2013-01-02 424 548,00